Anmälan till storsamlingen i Midstuen öppen

Nu är anmälan öppen till storsamlingen i Midstuen, Oslo. Lägret startar måndag den 24 juni och varar fram till fredag ​​28 juni. Hela programmet läggs ut på Norska skidförbundets webbplats när det är klart. Det kommer att bli ett program som ger idrottarna en hel del aktivitet hela veckan.

Här kan du läsa på Norska skidförbundets webbplats om Storsamlingen 2019

Träffen passar alla åldrar och utövarna får varierade aktiviteter och massor av hoppning. Norska hopplandslagets coachingteam är ansvarig för träningsupplägget. Det innebär att bland annat landslaget kommer att fungera som tränare.

För ungdomsgruppen kommer ett nytt ungdomsprojekt lanseras under Raw Air-namnet. För de yngsta kommer det att finnas varierade aktiviteter, massor av hoppning och mycket annat roligt. Hela programmet är baserat på Norska Skiforbundets utvecklingsmodell SUM (finns att läsa om på webbplatsen). Modellen är grunden till mångsidighet, rörelsefrihet, utmaningar och hantering.

För mer information och anmälan kan du läsa här. Som klubbmedlem svarar du på kallelsen som kommer ut eller så pratar du med dina tränare om du är intresserad av att följa med.