Sollentuna backhopparklubb välkomnar alla barn att prova backhoppning i vår och delta i nybörjartävlingen Segerhoppet. Tävlingen hålls den 2 juni och är bara öppen för nybörjare som provat för första gången i år.

Samla familj, vänner och klasskamrater för att tillsammans heja fram våra våghalsar. Alla kan vara med – som tävlande eller som hejaklack. Segerhoppet är ett tillfälle att samlas och göra något kul och annorlunda innan sommarlovet. Boka in en aktivitet med klassen, kompisarna eller idrottslaget. Eller kom på våra öppna prova-på-träningar. Segerhoppet blir en kul avslutning för alla som provat under våren.

Priser och klasstävling

Alla tävlande får medalj och diplom. Bland deltagarna lottas det ut priser, bland annat en fantastisk möjlighet att få flyga i vindtunnel med VR-glasögon. Även hejaklacken kan vinna priser genom att stötta klasskamraterna. Hejaramsor och snygga plakat ökar chanserna att ta hem pris till hela klassen.

Anmälan och avgifter

Alla prova-på-aktiviteter är helt kostnadsfria och du lånar all utrustning av oss. För att delta i tävlingen ska du ha provat backhoppning vid minst tre tillfällen under våren.

Du anmäler dig i formuläret nedan eller via mail till info@backhoppning.se I anmälan anger du namn, skola och den skostorlek du haft på träningarna.

Deltagaravgift: 100kr betalas in på postgiro 25436-7 senast 28 maj. Ange deltagarens namn

Hur gör jag för att träna?

  • Du kan komma på våra öppna prova-på-träningar på söndagar kl 13:00 och torsdagar kl.18:00. Du anmäler dig via mail eller på facebooksidan Backhoppare.
  • Du kan även ta del av extra träningstillfällen på vår facebooksida Backhoppare
  • Om ni är en grupp kan ni boka in en egen prova-på-aktivitet.

Alla som provar för första gången får ett backhopparbevis och en första stämpel. Vid varje träning får du sedan en stämpel. Med tre stämplar är du kvalificerad för Segerhoppet.

För frågor om träning eller tävling mailar du
info@backhoppning.se

Anmälan

Segerhoppet